Pagina's

donderdag 8 mei 2014

Dat verdient een bloemetje

Vandaag heb ik een keer een vrolijk kaartje gemaakt met frisse kleurtjes. Voor een challenge moest ik iets maken met bloemen, daar past dit lieve stempeltje Bella with Flowers van Wild Rose Studio's perfect bij toch? En dan nog een bijpassende tekst van Dutch Doobadoo Kraft labels 474.007.002.


De basis van de kaart is gemaakt met Shape Art mal 740.713.100.  Deze is uit Kraft cardstock van CraftEmotions.  Daarop scrappapier van Magnolia.  Rechts onder heb ik 2 bloemen gemaakt met het Textile Pink Checks 400.903.012 gemaakt. In het midden een parelbrad. Zie je die leuke filmstrip? Dat is een nieuwe stans 6002/0278 van Noor! Design die vandaag in de winkel ligt. Deze heeft een mooi klein formaatje.

Dutch Doobadoo - Label Art A4 - Every day labels   Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames ornament vierkant  Dutch Doobadoo - Fabric Art - Textile Pink Check  

Achter het afdrukje heb ik de nieuwe vlinder cirkel 6002/0322 gebruikt. Deze is gestansd uit Kraft cardstock krijtwit. De losse vlinders horen ook bij deze stans. Voor de afwerking nog wat Cardboard pijlen.

Dutch Doobadoo - Cardboard - Pijlen

Het afdrukje heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xXx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten