Pagina's

zondag 4 augustus 2013

Even voorstellen: Yvonne van den Berg

Hoi, ik ben Yvonne, getrouwd met Ron, moeder van drie kinderen, oma van een kleizoon en over een paar maandjes hoop ik ook oma te mogen worden van een kleindochter. Wat wil een mens nog meer! 
Toen Jaap mij recent vroeg of ik in het Dutch Doobadoo Design Team wilde komen, was ik zo verrast! Daar kun je toch alleen maar volmondig "JA" tegen zeggen!Ik ben al heel wat jaartjes met de "hobby" bezig. Het begon ooit met origami, 3-d etc... Je kent het wel. Er zijn ook periodes bij geweest dat ik er even helemaal niets mee deed. Maar de kriebels bleven. 
Het liefst maak ik kaarten, daar ligt mijn hart. Heerlijk vind ik het ook om te helpen op beurzen, bij demo's in winkels etc.. Ik denk dat ik voor een aantal van jullie dan ook al een beetje een bekend gezicht ben. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om voor jullie mooie creaties te maken en hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden. Mocht je het leuk vinden om ook eens een bezoekje te brengen aan mijn persoonlijke blog? Dan kan dat uiteraard ook http://yvonnescardcorner.blogspot.com 


Mijn eerste creatie voor Dutch Doobadoo is een babykaartje met bijpassende envelop. Met het super handige sjabloon 470.713.001 kun je zelf enveloppen maken, ideaal! Het sjabloon is in het handige formaat van 15 x 15 cm.


Ik heb de envelop met scrappapier beplakt, zodat deze goed bij de kaart past.  Dutch Paper Art Hoekjes 472.948.004 gebruikt om de kaart te decoreren. 


Vind deze hoekjes echt heel erg mooi! Ik wilde ze graag in de kleur houden zoals ze zijn omdat ze zo mooi bij de kaart en envelop passen. 


Hier zie je ook een gedeelte van de achterzijde van de envelop. 


Nog even een close-up, zodat je goed kunt zien dat ik verschillende formaten heb gebruikt van het Dutch Paper Art op mijn kaart. 

liefs Yvonne


5 opmerkingen:

 1. Wauw Yvon........wat een lief kaartje.
  Van harte gefeliciteerd met je DT-schap.
  Liefs Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nou zo leuk aan zo'n mal, een bijpassende envelop bij de kaart, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This card i adorable and beautiful, i reely love it.
  Hugg from Norway
  Anne-Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie combinatie! Ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen