Pagina's

donderdag 4 januari 2018

Liefs

 Hallo allemaal,

Elke maand komen er weer zulke mooie producten uit. En deze maand is één van de artikelen de gave Card Art mal met de tekst LIEFS. Met deze tekst eindig ik altijd een blogpost en ja dan moest ik hier gewoon gelijk mee aan de slag.


 De basis van de mal heb ik overgenomen uit kraftpapier.  De middelste rand van de mal heb ik gerild en dubbelgevouwen. Daarna heb ik de binnenmaten uit het designpapier Lavendel van Noor! Design geknipt en op het kraftpapier geplakt.

Dutch Card Art Text LIEFS
470.713.640

Dan komt het allerleukste hihi, het oppimpen. Op zich heeft deze mal niet veel nodig. De tekst zegt al genoeg. Maar om hem helemaal kaal te laten, vond ik ook niks. Helemaal bovenop de mal (plakrandje heb ik aan de achterkant vastgeplakt) heb ik een Dutch Doobadoo Paper Art Border geplakt.

Dutch Paper Art Border 2
472.948.041

Links heb ik een takje met bladeren van Noor! Design geplakt. Hierboven op een zonnebloem. Na het stansen en embossen van de bloemenmal, heb ik het papier in de mal laten zitten en de ge-emboste gedeeltes beïnkt met de donkerpaarse Versamagic.  Diezelfde Versamagic heb ik ook gebruikt bij de vlinder. Dit is een set van een mal met stempel (ook van Noor! Design). Op het takje met bladeren heb ik nog een klein bloempje geplakt. Achter de zonnebloem zie je 2 lange witte bladeren. Deze komen uit de Paper Art Leaves 2 set van Dutch Doobadoo.

Dutch Paper Art Leaves 2
472.948.044

Van de Paper Art is de vlinder toch mijn meest favoriete. Dus die mocht nu ook niet ontbreken en op de letter F geplakt. En dan rechts nog de tekst Thank You op een rond labeltje. Deze komt uit het Noor! Design Stansblok Lavendel.

Dutch Paper Art Butterfly
472.948.007

Dan heb ik bovenaan aan de achterkant nog een Paper Art (vlinder)border geplakt. Dit is een vel met diverse borders die je bijvoorbeeld langs een rand kunt plakken. En dan als laatste heb ik her en der nog witte en paarse parels gemaakt. Die maak ik altijd met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. Echt heel handig. Want je kunt ze dan zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Dutch Pearl Pen White
870.003.010

Dutch Pearl Pen Lila
870.003.092

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen: