Pagina's

dinsdag 23 februari 2016

It's Spring.....

 Hallo allemaal,

Het duurt nog eventjes voordat het lente is. Maar om alvast in de stemming te komen, heb ik deze envelop gemaakt. Voor de envelop heb ik de nieuwe Envelope Art Scallop 2 470.713.019 gebruikt. En daar hoort natuurlijk de nieuwe Paper Art Spring bij.


De basis heb ik overgenomen uit Kraft Papier. Daarna uit designpapier het middelste gedeelte van de mal overgenomen en uitgeknipt. 


In het midden een strook ribbelkarton geplakt met daarover een stuk kant. Onderaan het ribbelkarton heb ik de Noor mal No End Border geplakt.


Op de banner heb ik de tekst It's Spring geplakt. Die komt uit de nieuwe Paper Art Spring 472.948.037 .


Dit is een vel met diverse plaatjes en teksten die je zo uit kunt knippen en opplakken. Als je wilt, kun je het ook een kleurtje geven


Op het ribbelkarton heb ik een bloem geplakt en daaronder de Paper Art bladeren 472.948.002 gebruikt. 


Deze kun je wit laten of zelf een kelur geven met inkt, copics of andere kleurmiddelen.


Bovenaan de envelop (op de flap) heb ik nog parels gemaakt met de Pearle Pen 870.003.010 . 


Ik heb herbij de witte kleur gebruikt. Maar hij is ook nog verkrijgbaar in zwart, goud en zilver.


En ja, ook nu horen de bloemen er weer gewoon bij. Daaronder heb ik de Paper Art  en Kraft Art bladeren 479.002.008 geplakt. Ik vind ze zoooo handig. 


Je hoeft niet te stansen, maar gewoon uit het vel knippen. Ook de Kraft bladeren kun je de kleur geven die je wilt.


De binnenkant van de envelop en flap heb ik ook beplakt met designpapier. De sluiting heb ik met klittenband gemaakt. 


Het middengedeelte van de mal kun je gebruiken voor een losse kaart die je erbij kunt doen. De basis heb ik uit kraft papier geknipt en gemat met designpapier.  En hier heb ik ook weer plaatjes uit de Paper Art Spring gebruikt. Het vogelkooitje en die superlieve vogeltjes.


Op het kant had ik nog ruimte over en heb die opgevuld met een Cardboard Pijl 472.309.002 . De cardboard artikelen zijn zo ideaal om als extra vulling of versiering te gebruiken op je kaart of op je mixed media project.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor! Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jouw creatie met deze envelop. Die kun je plaatsen in onze facebook groep. Ben je nog geen lid? Word dan snel lid en mis niets van Dutch Doobadoo!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!
Liefs,3 opmerkingen:

 1. Mooi vloppie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dieser Umschlag ist ganz wundervoll. Ich mag die Farbgestaltung sehr, dazu die schöne Spitze und Blumen, toll gemacht.
  Liebe Grüße Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow ja heb deze mal ook aangeschaft en fijn dat ik zie hoe jij het middelste gedeelte hebt gebruikt voor de kaart , had het al vergeten dat dit kon , haha , erg leuke gadgets , een heel mooie creatie , schitterend , top gemaakt
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen