Pagina's

zaterdag 30 april 2016

Tody is a....

Welkom hier.
Vandaag aan mij om jullie weer een creatie te laten zien met de te gekke Dutch Doobadoo artikelen. Ik heb vandaag gekozen voor 1 van de laatste nieuwe Swing Card Art 470.713.309.


Ik vindt het weer een super gaaf model en jullie?


Lekker romantisch in deze lieve zachte kleurtjes. Ik heb het papierblokje  Budding Spring 6011/0314 van Noor! design gebruikt.


Als je de kaart uittrekt beweegt het middelste gedeelte. Dus super leuk om ook de achterkant van het ovaal te bewerken. Ik heb er een leuke tekst op geplakt.


De super cute stempel van Mo Manning ingekleurd met 'l Aquarelle van Sennelier.


Bedankt weer voor jullie bezoekje. Ik hoop dat jullie zelf ook weer aan de slag gaan na het zien van deze creatie.

Kom je nog na de Knotsgekke kaarten en scrapdagen? Bij t Scraphuis stand 200 kan je deze kaart gaan bewonderen in het eggie. Zij zullen een heel groot deel van de Dutch Doobadoo collectie bij zich hebben voor jullie.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne dag toe.

Lieve groetjes, 

vrijdag 29 april 2016

Fijne feestdagen

 Hoi allemaal,

Afgelopen kerst had ik voor de chauffeur van mijn zoontje een leuke kaart gemaakt met een pakket erbij. Ik weet dat Rob gek is van Frankrijk en kazen en gaat daar met elke lange schoolvakanties  daar heen met zijn vrouw.

Het 470.713.107 Shape Art Label Oval op kraft papier overgetrokken en uitgeknipt. Lagen gemaakt met design papier. Met een stuk bruin designpapier een klok uitgestanst en uit licht kraft het rendier. 


Bomen achter het rendier met wat piepschuim bolletjes en een bolletjes lint eronder. Tekst in de hoek met wat uitgestanste takjes en een paar besjes met een kleine dennenappel.


Met de 870.003.100 Dutch Doobadoo Pearl Pen goud wat pareltjes aangezet langs de randen. Uit de 479.002.012 Laser Paper Art A5 Kraft Christmas de leuke postzegel op de kaart geplakt en iets aangezet met sneeuwpasta.




Dit pakket had ik voor Rob gemaakt kazen, kaasstolp en mesjes, chocolaatjes,broodjes, nootjes.
Hij was er erg blij mee, en wij zijn blij met hem dat hij onze zoon veilig vervoerd.


Hier nog even het Paper Art vel wat ik gebruikt heb.


Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie mijn creatie leuk vinden en tot de volgende keer!

xx 

donderdag 28 april 2016

Forever Love

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Dutch Doobadoo Shape Art Medal. Ik ben echt een fan van de Shape Art Mallen. Zo leuk, elke shape heeft een andere vorm en daardoor lijkt geen enkele kaart op elkaar.


De basis (de grootste maat) heb ik overgenomen uit rood cardstock. een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier. De randjes heb ik bruin gemaakt met distress inkt vintage photo. Daarna de randjes bewerkt met een distresser. Dit is een heel handig apparaatje. Het gebeurt ons allemaal wel, dat het knippen niet helemaal netjes is gegaan. De "oneffenheidjes" langs de rand werk je hiermee dan mooi weg ;). Je gaat met de distresser langs alle randen. Hiermee krijgen de randen een ruwer effect en is gelijk alles weggewerkt.

Dutch Doobadoo Shape Art Medal
470.713.130

Midden over de mal heb ik een groot stuk kant geplakt en hierboven op het plaatje. Die hoort bij hetzelfde designpapier als ik voor de basis heb gebruikt. Achter de mal heb ik nog een doily geplakt en langs het randje van het plaatje ook nog een malletje geplakt. Beide mallen zijn van Noor! Design.


De tekst komt van de Dutch Doobadoo Label Art. Zo handig, kant-en-klare teksten op een label. Je knipt de label voorzichtig uit het vel en is direct klaar voor gebruik. Op de zijkanten van de label nog 2 parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.

Dutch Doobadoo Pearl Pen White
870.003.010


Sinds vorige maand hebben we de Dutch Doobadoo Paper Art Vogelhuisjes. Zijn ze niet ontzettend gaaf? Je kunt ze wit laten, maar voor deze kaart vond ik dat niet zo mooi. Omdat de kaart door het papier en plaatje een vintage uitstraling heeft, heb ik het vogelkooitje bewerkt met versamark en embossingpoeder.


Zo ziet het vogelkooitje eruit zoals die in het vel zit.


Daarna ben ik met een versamark pen over het vogelkooitje gegaan. Vooral voor de paper art is zo'n pen handig. Daarna heb ik embossingpoeder erover gestrooid. Ik heb hiervoor de kleur tattered rose gebruikt. Je haalt met een pincet de vogelkooi onder de embossingpoeder weg en verhit dit met de heattool. Omdat ik de strookjes er nog aan heb laten zitten, kun je dit makkelijk met de pincet hieraan oppakken. 


Na het verhitten met de heattool is dit het eindresultaat. Leuk hè? Geeft gelijk een "ouder" effect.

Dutch Doobadoo Paper Art Vogelkooitjes
472.948.038


Met de mal van Noor! Design zelf bloemetjes gemaakt. En daarin heb ik met de Pearl Pen White pareltjes in het midden gemaakt. Uiteraard horen bij de bloemen ook bladeren. En daarvoor heb ik o.a. de Dutch Doobadoo Kraft Art bladeren gebruikt.

Dutch Doobadoo Kraft Art Bladeren
479.002.008


Ook op de rand heb ik nog wat parels gemaakt. Zo handig die parelpen. Op een verloren plekje op de kaart wat parels zetten en maakt net de kaart af. Je kunt ze ook zo groot en klein maken als je wilt. 


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En als je vragen hebt, stel ze maar gerust hoor! Dit kan ook in onze facebook groep. Ben je hier al lid van? 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

woensdag 27 april 2016

Little Girl & Little Boy

Olala wat is het weer een super gave nieuwe serie Hip Hip Hooray!


Dutch Doobadoo Card Art Baby onesie 470.713.595 is er een van. Dit is toch weer een te schattige nieuwe mal!


Design papier uit paperblok Noor! Design Baby 6011/0704. Tekst komt van Noor Happy Baby Stempelset 6410/0032.


Dutch Doobadoo Dutch Cardboard art fopspeen A5 472.309.011 is er natuurlijk super leuk bij te combineren!


Hier nog even het geheel. Ik vind het echt te schattig!


Ik hoop dat jullie weer ideetjes hebben opgedaan bij het zien van deze creaties. Wens jullie nog een hele fijne dag.

 Lieve groetjes, 

dinsdag 26 april 2016

Scrap Online Hints

 Lieve SOL vriendinnen,

Vrijdag 1 april hadden we weer een hele gezellige SOL avond. Jullie deden weer met velen mee, echt super! SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die meedoen, hetzelfde project gaan maken. Wat dit project is, blijft een verassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

En dit is dan mijn creatie van de SOL geworden.






Heb je de SOL gemist of wil je hem nog een keer maken? Dan heb ik hier voor jullie de beschrijving:

Dit is het boodschappenlijstje:

Dutch Doobadoo Dutch Box Art Handbag

470.713.007

Dutch Doobadoo Dutch Paper Art Swirls
472.948.006

Cardstock

1x  30 cm x 20 cm

2x  17 cm x 11 cm
2x  6,5 cm x 9 cm
2x  5 cm x 9 cm

Designpapier

4x  7,5 (b) x 10,5 cm (h)

6x 7 cm (b) x 10,5 cm (h)
2x  6 cm (b) x 8,5 cm (h)
2x  8,5 cm (b) x 4 cm (h)
2 x  4,5 cm (b) x 8,5 cm (h)
2x  2,5 cm (b) x 11 cm (h)

Stempelafdrukje(s) en/of plaatje(s) (mogen dus meerdere zijn)
Lint van ongeveer 74 cm

Hint 1
Neem de mal over uit cardstock 30 x 20 cm (zie foto). Ril het middelste gedeelte op 2,5 cm. Vouw beide kanten van de rilvouw nog een keer dubbel. Vouw de buitenste 2 rilranden naar binnen.




Hint 2
Vouw de 2 stukken cardstock 17 x 11 cm dubbel (op 8,5 cm) en ril aan de beide zijkanten op 1 cm. Snijd de vouw een stukje in en vouw de punt naar buiten. Plak designpapier 7 x 10,5 cm aan de binnenkant (die niet omgevouwen is). Plak de andere 4 stukken designpapier 7 x 10,5 aan de buitenkant op de voor- en achterkant.




Hint 3
Plak de rilranden van 1 cm met de binnenkant aan de buitenkant van de rilranden uit hint 1 die naar binnen zijn gevouwen. Doe dit nog een keer met het andere stuk op de andere vouw. Plak ook de onderkant dicht.






Hint 4
Duw nu de vouw (waar je net de 2 bladzijdes op hebt geplakt), naar buiten. Plak nu de 2 vouwen op elkaar. Plak het lint vast op de voor- en achterzijde. Het midden van het lint komt precies op de rug van het albumpje. Plak designpapier 7,5 x 10,5 aan de binnen- en buitenkant van de bladzijdes.






Hint 5
Knip uit designpapier 2,5 x 11 cm een stuk van 1,7 x 11 cm. Doe dit 2 x en plak dit op de 2 smalle kanten (aan de buitenkant)

Hint 6
Vouw de onderste flappen van de onderkant naar boven en plak de zijkanten dicht. Plak hierop designpapier 8,5 x 4 cm. Knip dit nog wel op maat.

Hint 7
Knip van cardstock 6,5 x 9 cm (2x) en 5 x 9 cm (2x) aan de bovenkant 2 hoekjes af van 1 x 1 cm. Doe hetzelfde met designpapier 6 x 8,5 cm (2x) en 4,5 x 8,5 cm (2x). Plak designpapier 6 x 8,5 cm op cardstock 6,5 x 9 cm en schuif deze in de middelste bladzijdes. Plak designpapier 4,5 x 8,5 cm op cardstock 5 x 9 cm en schuif deze in de buitenste flappen op de buitenzijdes.


Hint 8
Als je wilt, kun je ook de rug bekleden. Neem hiervoor een stuk van 3 cm x 10,5 cm. Ril deze op 1 en 2 cm (in de lengterichting). Vouw deze naar binnen en plak deze op de rug van het albumpje. Pimp het geheel naar eigen keuze op! Succes!!

En uiteraard hebben we ook een winnares gekozen uit de prachtige inzendingen. Dank jullie wel dat jullie mee hebben gedaan, want ik het was niet makkelijk deze keer. Sorry!

De winnares is: 
Heleen Hussain-Fontein

En dit is haar prachtige creatie





Heleen, wil je je adresgegevens mailen naar joyce.martens@noortje-design.nl o.v.v. SOL. Je krijgt dan je prijs zo snel mogelijk toegestuurd.

Ik hoop dat jullie een gezellige avond hebben gehad en dat jullie de volgende keer ook weer meedoen.

Liefs,