Pagina's

maandag 5 juni 2017

Mixed Media Challenge

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik pas voor de Mixed Media challenge bij Dutch Doobadoo voor het eerst iets in deze stijl maakte? De 2e challenge is gestart en ik heb me gewaagd aan een 2e creatie. Deze maand is de uitdaging in de kleuren blauw met zilver en mask bubbles.


Al vind ik het nog moeilijk om te bepalen wat wel en niet kan, ben ik wel blij met deze creatie. Ik ben dus wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Bij blauw/zilver moest ik direct aan de zee denken dus het werd een maritieme kaart.


Ik ben begonnen om shape art Frames vierkant ornament over te tekenen op blauw en 2x op wit karton en uitgeknipt. De kleinste witte heb ik eerst op kleur gebracht met distress inkt Stormy Sky.  aarna met de bubbles mask eroverheen met distress inkt Chipped Sapphire en Pumice Stone.  Op een stukje wit papier eerst het schip gestempeld met distress inkt Chipped Sapphire en nogmaals op maskeer papier. De laatste uitgeknipt en op het schip geplakt. Nu heb ik met de transparante structuurverf de bubbles aangebracht. 

470.713.111 Shape Art Frames Vierkant ornament

Nadat het droog was, heb ik de ondergrond weer met distress inkt Stormy Sky op kleur gebracht. Het leuke van de transparante structuurverf is dat het geen kleur aanneemt en het blijft dus wit.  De patrijspoort heb ik uit metallic antraciet gestanst en in zilver gemaakt door Inka gold. Bovenop rust een kokmeeuw. Een stuk visnet heb ik bewerkt met de witte gesso en hierop witte koraalmos, een kokmeeuw, een blauw stuurrad die bewerkt is met Inka gold platina en een zwart anker die bewerkt is met Inka gold zilver geplakt.  Op het stuurrad en patrijspoort heb ik nog stoere plakparels geplakt. Met Versamark inkt en embossingpoeder metallic zilver heb ik de tekst bovenaan gestempeld. Verder aan de zijkant co√∂rdinaten gestempeld met distress inkt Chipped Sapphire.

Groetjes,
Tineke

1 opmerking:

  1. Erg leuk geworden. Vind het ook altijd moeilijk om te bepalen of je niet te veel of te weinig op een mix media kaart doet. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen