Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Even voorstellen: Joyce Martens

Tijd om af te trappen met het Dutch Doobadoo blog. Ons Design Team heeft zich gevormd en we gaan de dames allemaal even aan jullie voorstellen:
Ik ben Joyce Martens en ben sinds een jaar of 4 helemaal verslaafd aan het maken van scrapkaarten en projecten. Door dat mijn oudste zoontje begon knutselen en ik dacht "dan kan ik wel mee knutselen". 

Ik kwam in aanraking met scrapkaarten en was verkocht. Het begon met wat scrappapier, potloden en een paar magnolia stempeltjes. Maar na een korte tijd werd deze verzameling steeds groter en groter... Er kwamen allerlei soorten stempels. De potloden werden ingeruild voor Copic stiften, werken met PanPastel kortom het begon steeds leuker te worden. 

Ik ben dan ook dol op alles uitproberen als er iets nieuws in de hobby branche voor bij komt. Daarnaast ben ik trots dat ik nu dt member ben bij diverse merken en sinds kort ook bij Dutch Doobadoo en heb er reuze zin in.

Ik heb een eigen blog www.jolaras.blogspot.com en een facebook Pagina Cards en More bij Joyce.Dus als je het leuk vindt om te volgen wat ik zoal maak kom dan gezellig langs.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Joyce,
  Wat leuk dat je ook hier lid bent geworden van het DT .
  Wij gaan in spanning afwachten wat je gaat maken hier.
  Groetjes Peter en Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier hoor Joyce, komen vast schitterende kaartjes van hi,hi,

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen