Pagina's

maandag 5 juli 2021

Birthday


Deze keer wil ik jullie een slimline verjaardagskaart laten zien.

Voor de achtergrond van deze kaart heb ik een slimline mask van Dutch Doobadoo gebruikt.



Ik heb de slimline mask op papier gelegd en hierna heb ik een blending tool gebruikt om de Versamark op het papier aan te brengen. Hier overheen heb ik kleurloze embossingpoeder gestrooid en dit verhit. Versamark is een kleurloze stempelinktinkt. Daar waar de Versamark en het embossingpoeder op de kaart zitten, zal de Brusho straks niet hechten. Ik heb hierbij niet de gehele kaart bewerkt met de Versamark.


Hierna heb ik meerdere kleuren Brusho poeder (pigmentpoeder) op mijn kaart gestrooid en dit poeder nat gesprayed. Hierdoor loopt het poeder uit. Met een doekje heb ik hierna het poeder dat op de Versamark/embossingpoeder zat weg gepoetst.


Ik heb van die heerlijke dozen met restanten papieren embellishments. Ik heb hier van alles uitgehaald dat qua kleur bij de achtergrond paste.


Met een tekststempel heb ik de achtergrond van de kaart bestempeld. Ik stempel dan uit de losse hand zodat de randen van de stempel minder strak zijn. Rondom het papier heb ik de rand nog wat aangezet met distress inkt.


Uiteindelijk heb ik van al die papieren embellishments maar heel weinig gebruikt. De achtergrond vond ik veel te mooi om vol te gaan plakken. Van een touwtje heb ik een slinger gemaakt.


De achtergrond heb ik op een stuk craft papier geplakt. Uiteindelijk is het een best wel simpele kaart geworden, maar met zo'n gave achtergrond heb je niet meer nodig. De tekst happy birthday staat binnenin de kaart omdat ik dit mooier uit vond komen.

Dit was weer mijn blogbericht voor vandaag. Leuk dat jullie weer hier kwamen kijken.
Tot een volgende keer, 

groeten Hanny

2 opmerkingen:

  1. I want to appreciate Dr Believe for the restoration of my marriage with his spell casting after 5years of separation with my husband, with the help of the great spell caster Dr Believe ,my husband return home and now we are happily together for good,once again thanks Dr Believe , He also cure all kinds of sickness and such as;
    1 love spell
    2 Good job spell
    3 fruit of the womb
    4 Hiv/ Aids
    5 Business spell
    6 win EX back
    7 promotion spell
    8 lotter spell and court cases....
    Here is the email address of Dr Believe via: believelovespelltemple@gmail.com You can also check on Dr Believe page on https://www.facebook.com/DrBelievetemple-106611931721348

    Lord bless you forever Papa
    Thanks A lots...

    BeantwoordenVerwijderen