Pagina's

woensdag 30 juni 2021

Op Pad

Vandaag maar een leuke mannenkaart. We gaan op pad met een dagje treinen door Nederland. Zo kom je op leuke plekjes. 


De basis van de kaart is gemaakt met shape art Frame Elton. Deze is 2x overgetekend op groen cardstock, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. In de achterste kaart is een vouwlijn gerild op ca. 4 cm vanaf de bovenkant. Het bovenste gedeelte is tegen de voorste kaart geplakt zodat er een dubbele kaart is ontstaan.


Shape art Frame Elton 470.713.181 

Daarna is de mal op wit fluweelkarton getekend en op het papiersetje De natuur in. Hier ook een cirkel uit gestanst en op het grootste radar geplakt. Deze is met Versamark transparant gestempeld en met bronskleurig embossingpoeder verhit. De trein is uit meerdere kleuren cardstock gestanst en in elkaar geplakt. De trein staat op de rails die uit zwart cardstock is gestanst en bewerkt met Rusty paper van Viva Decor. Ook de radertjes bovenaan zijn bewerkt met Rusty paper van Viva Decor  en vastgezet met zilveren moeren en zwarte brads. Een paar bomen mogen in het landschap niet ontbreken. De kaart is afgewerkt met banners waar een tekststicker op is geplakt en vastgestrikt met waxkoord.

1 opmerking:

  1. Ik geloofde nooit in het uitspreken van spreuken totdat ik Dr Ogbetta ontmoette, een krachtige spreukgebruiker die me hielp weer een gelukkig persoon te zijn. Mijn naam is Rose, na 4 jaar gebroken huwelijk, liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen en ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang neerslachtig. Dankzij een geweldige spreukgebruiker, Dr Ogbetta genaamd, die ik online ontmoette op een noodlottige dag toen ik door het internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke grote spreukgebruiker, hoe hij zoveel mensen heeft geholpen. hij heeft mensen geholpen hun ex-minnaar terug te brengen, sommigen hebben getuigd dat hij de baarmoeder herstelt, kanker en andere ziekten geneest, enzovoort. Ik kwam ook een getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Anita, ze testte hoe zijn betovering haar zwanger maakte na zoveel jaren van bloot en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van Dr Ogbetta vallen. Nadat ik dit allemaal had gelezen, besloot ik het eens te proberen en ik nam contact met hem op en legde mijn probleem aan hem uit en hij verzekerde me dat mijn man me zou bellen en om vergeving zou smeken, maar ik dacht dat het niet zou werken. Toen hij klaar was met het uitspreken van de spreuk, belde mijn man me de volgende dag en hij smeekte om vergeving, precies zoals Dr. Ogbetta zei. Dit is geen hersenspoeling en nadat de betovering was uitgesproken, realiseerde ik me dat mijn man van me houdt als nooit tevoren en de betoveraar opende hem om te weten hoeveel ik van hem hou en hoeveel liefde we moeten delen. We zijn nu zelfs gelukkiger dan voorheen. Dr Ogbetta is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is. Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en een echte spellcaster om al je problemen op te lossen, neem dan nu contact op met Dr Ogbetta op drogbettaspellhome@gmail.com of whatsapp: +2349067874181

    BeantwoordenVerwijderen