Pagina's

donderdag 10 mei 2018

Sea You

 Hallo allemaal,

Vandaag ben ik voor jullie aan de slag gegaan met de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Chord. Wat een tof model is dit weer. En hij is ook nog eens lekker groot. Dus kun je er lekker veel op kwijt. En dat vind ik niet erg hoor haha. Ik heb er een maritiem kaartje van gemaakt.


Ik heb de mal op het kraft papier gelegd en de grootste maat overgenomen. Daarna een maatje kleiner uit wit cardstock en daarna nog een maatje kleiner uit designpapier Seashore van Noor! Design. In het midden heb ik nog 3 stroken uit het designpapier gehaald en gemat op wit cardstock. 

Dutch Shape Art Chord
470.713.162

  Achter het raam heb ik een strandplaatje geplakt. Het lijkt net alsof je zo vanaf je strandhut door het raam naar de zee kijkt. Leuk hè? De randjes en de ge-emboste gedeeltes heb ik bruin gemaakt met distress inkt. Ik heb de kaart verder opgepimpt met diverse mallen van Noor! Design.

Dutch Doobadoo Alleslijm
870.001.000


Dutch Doobadoo Lijmpen
870.001.001'


Om alles vast te plakken, gebruik ik de alleslijm van Dutch Doobadoo. Dit is een hele fijne lijm die echt alles vastplakt. En het droogt ook nog eens transparant op. Voor de fijnere stansen gebruik ik de lijmpen van Dutch Doobadoo. Hierin zit dezelfde lijm als in het potje. Maar op de lijmpen zit een fijnere punt. Dus ideaal voor de kleine stansjes en natuurlijk ook de Paper Art van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog een vraag? Stel hem gerust hoor! Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

3 opmerkingen:

 1. Fantastic project! I like the DD templates more and more!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen