Pagina's

vrijdag 30 september 2016

Winter Wishes

Hallo allemaal,

Tja, daar zit je dan. Een trein van Dutch Doobadoo, wel een hele mooie natuurlijk, maar uitermate geschikt voor Babykaarten of een kinderkaart.

Ik geef a.s. zaterdag een demo bij Devo in Sneek met de nieuwe artikelen van Dutch Doobadoo en de papierlijn Frozen Forrest van Studio Light. En jan toen moest ik natuurlijk even goed nadenken wat ik met deze trein zou doen. Even op internet gezocht en jawel, Winter Express ingetoetst en inderdaad. Ik zag diverse plaatjes voorbij komen , dus vandaar een trein geheel in een winterse stijl.


De mal heb ik uitgetekend op wit karton en uitgesneden. Hierop heb ik design papier gedaan en zoals iedereen vast wel weet, komen alle mallen van Dutch Doobadoo met een mooie vel zwart karton. Deze gebruik ik dan weer.

PRE-ORDER 8 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Trein

Het woordje winterwishes is een laser paper art van Dutch Doobadoo, deze heb ik met een zwarte brushmarker zwart gekleurd.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter

De sneeuwpop rechtsonder is ook een laser paper art en hier heb ik de hoed zwart gemaakt.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Snowman

Onder het plaatje van Studio Light heb ik een klein papieren kleedje gedaan. Rechtsboven op de trein heb ik een ster van cardboard art geplakt, ook deze is van Dutch Doobadoo. De mooie witte kerstster is gemaakt met een stans van Noor! Design. De blaadjes heb ik gestanst uit kraft karton. Hierachter nog een strik gemaakt van witte scrappersfloss.

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Sterren

Hier en daar heb ik wat houten sterretjes geplakt, ooit gekocht bij de Xenos. Verder ook nog enkele witte piepschuimbolletjes als sneeuw erop geplakt. Ik heb hier en daar weer wat witte Gesso aangebracht.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

donderdag 29 september 2016

IJskoude wintergroetjes

Hallo allemaal,

Een tijdje geleden was ik gast designer bij Dutch Doobadoo en daar heb ik erg van genoten. Toen me afgelopen week gevraagd werd of ik in het designteam wilde komen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Wat geweldig leuk!

Als nieuw DT-lid van Dutch Doobadoo ben ik met de sketch van deze maand bezig geweest. 
Een leuke sketch! Eentje die jezelf niet zo snel zou maken.


De basis is gemaakt met de Shape art X-mas tree van Dutch Doobadoo. De bomen heb ik geknipt uit kraft en design papier. In de basis passe partouts cirkel zit een afbeelding van een nieuw knipvel van Mattie. Bij een paar sparren zit een egeltje in de sneeuw. De mooie poinsettia met wat takjes LR0437 en blaadjes bovenaan het plaatje.

470.713.117 Shape Art Christmas Tree

Een leuke tekst gestempeld. Bovenaan hangen kerstbellen bij wat dennentakjes met een strik van tule en belletjes eraan. Hier en daar nog wat sneeuwvlokken van snowpaper toegevoegd. Langs de randen van het kraft en design papier heb ik wat crackle paint gesmeerd. De dennenbomen zijn bewerkt met snowtex en voor de sneeuw heb ik de foamball klei gebruikt.

Een fijne dag allemaal!

Groetjes, 
Tineke

woensdag 28 september 2016

Sketch Challenge #19

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie de Sketch Challenge met de Shape Art kerstboom 470.713.117 zien van September. Erg leuk om te doen en dan heb je er weer een mooie Kerstkaart bij.  Heb er al een paar hele mooie voorbij zien komen, leuk!


Ook hier heb ik niet zoveel over te vertellen. De scetch wijst voor zich.


Wat natuurlijk altijd leuk blijft is de foamball clay. De boompjes zijn met de step by step stempels gedaan.  Altijd van licht naar donker stempelen. Dus eerst toffee crunch, dan london fog en dan versamark en embossing poeder.

470.713.117 Shape Art Christmas Tree

Op de banner zit het kleine alfabet en dat heb ik met de connecting tape gedaan. Super fijn, dan heb je gewoon een sticker vel. Ook weer zo'n must have!

Fijne dag allemaal en tot een volgende x weer.
Een lieve groet, 
Carla

Demodag Dutch Doobadoo - HobbyVision

Op zaterdag 1 oktober is er weer een gezellige demodag bij HobbyVision. Deze keer ga ik zelf de demo verzorgen en kan je bij mij allerlei voorbeelden bekijken met de nieuwste Dutch Doobadoo mallen. Eind volgende week hopen wij deze artikelen binnen te krijgen, dus het is dan net vers van de pers. Komen jullie gezellig langs. De demo is van 10.00 - 16.00 uur. Kom je van buiten Rijssen? Dan kan je het beste parkeren bij Parkeergarage De Hagen, hier kan je de hele dag gratis parkeren en is vlak bij onze winkel.


Dit is 1 van de kaarten die op mijn demotafel te bekijken is. Deze is gemaakt met de nieuwe Card Art mal Fold van Dutch Doobadoo. Dit is weer zo'n model waar je lekker veel op kwijt kan.


Op de voorste flap heb ik de prachtige Poinsettia gebruikt, die nerfjes erin zijn ook zó mooi! Achter de Poinsettia heb ik nog de Twigs verwerkt en de Craftable Pine Tree. Op de takjes heb ik wat Crackle Paint White gesmeerd voor een "sneeuweffect".


Ik heb aan beide kanten dezelfde toef gemaakt zodat het in het geheel wat rustiger overkomt!  


Links boven nog een klein toefje van een knoop, wat scrappersfloss, uitgestansde takjes en wat veertjes.


In het midden van de kaart heb ik het prachtige knipvel verwerkt. Deze is wel erg lief hé? Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wil je hem graag in het echt bekijken? Kom dan zaterdag 1 oktober naar onze demodag. 


Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

dinsdag 27 september 2016

Autumn

Hallo blogvriendinnen,

De labelmal van Dutch Doobadoo heb ik gebruikt voor dit herfstkaartje. Ik heb hiervoor eerst de mal in zijn geheel omgetrokken en uitgeknipt. Daarna heb ik het papier gerild op 16, 20 en 22 centimeter vanaf de bovenkant.


Daarna met papier van Noor beplakt. Toen heb ik de kleinste mal genomen en ingekort zodat hij er mooi binnen valt.


Nu past de kaart in een envelop en dat is natuurlijk handig. Het lieve meisje is een digi van Mo Manning. Past zo bij het hefst thema.


Tot de volgende keer!
liefs Anke

maandag 26 september 2016

XOXO

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een kaart gemaakt met de Shape Art Ornament. Echt een heel leuke Shape Art die je net zo lang kunt maken als je wilt. De mal bestaat uit 2 delen. Ik heb er zelf nog een deel bij aangeplakt.


Ik ben begonnen door de basis over te nemen op wit cardstock. De mal bestaat dus uit 2 delen. Omdat ik er 3 naast elkaar wil, heb ik nog een gedeelte van de mal overgenomen op wit cardstock. Dit plak je later zo aan de plakstrook die aan de mal zit. Hierna nog 2 x uit designpapier overgenomen en uitgeknipt.

Shape Art Ornament
470.713.137

Na het op elkaar plakken van cardstock en designpapier, begint het allerleukste werk, het oppimpen. Aan beide buitenzijdes heb ik tussen designpapier en cardstock nog een mal van Noor! Design geplakt.


In het midden heb ik een stempel ingekleurd met potloden. De stempel heb ik uitgeknipt en op een Noor! Designmal geplakt. Op de beide buitenkanten stukjes designpapier uitgesneden en opgeplakt. Hierboven op een stuk ribbelkarton en een kantje erboven op. Op het kant heb ik nog een fototoestelletje en filmstripje geplakt. Beide zijn ook van Noor! Design. Net als de scharnieren die ik bovenaan heb geplakt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

zondag 25 september 2016

Sweetheart

Goedemorgen allemaal,

Vandaag een lekker zomers kaartje in plaats van een kerst kaartje. Deze heb ik gemaakt voor Dutch Doobadoo met dit keer een swing card van 470.713.309. Wat zijn ze toch super leuk en handig in gebruik.


Het lieve meisje heb ik gekleurd met Sennelier.  Daarna met versamark en embossingpoeder en dan de heatgun. Daarna nog effe met distress fired brick even langs de randen en daarna nog met walnut stain. Anders is de rand om het meisje zo wit. De mooie vlinder stans heb ik in twee stukken geknipt en een beetje rond om het meisje mee laten lopen. De houten roos heb ik ook wat met distress ingesmeerd.


Effe nog een close up van het ó zo lieve meisje, het is zo'n schatje!

470.713.309 Swing Card Art 2

Fijne dag en een lieve groet,
Carla

zaterdag 24 september 2016

Summer at the Beach

Goedemorgen allemaal,

We mogen nog even genieten van het prachtige weer. Tijd om nog snel een bezoekje te brengen aan het strand...



Ik heb hiervoor het gietertje van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb je natuurlijk nodig als je een zandkasteel gaat maken :)

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Gieter

Het papier en het plaatje is van "Summer at the beach". Onder het plaatje heb ik een papieren kleedje gedaan en een stukje net. Het gietertje heb ik uit kraft karton gesneden en de randen bewerkt met witte Gesso.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Links op het handvat en rechts op het tuitje van de gieter, heb ik insecten gedaan, helaas heb je die ook altijd met mooi weer. Dit is een nieuw vel laserart van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Insecten

Links- en rechtsonder heb ik nog enkele plakparels geplakt. Boven nog een strik van touw met een roosje. Het heeft helemaal niet veel nodig.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

vrijdag 23 september 2016

Gefeliciteerd

Goedemorgen, hier ben ik weer met een nieuwe creatie. Deze x heb ik een kaartje gemaakt in heerlijke pastel kleurtjes.


Voor de basis weer een Dutch Doobadoo card art mal Harmonica 470.713.313.


Ik heb ervoor gekozen om hem maar 2 delig te maken, maar door middel de plakstrip kun je hem gemakkelijk verlengen. Voor deze kaart heb ik Noor! Design - Papier set A4 - Lavendel - 6011/0501 gebruikt
Pakketje met a4 vellen.


Zie je die leuke Libelle te zitten loeren tussen de bloemen?
Die komt van een nieuw paper art velletje 472.948.042 van Dutch Doobadoo


Voor de bloemen toef heb ik div snijmallen van Noor! design genomen.


Bedankt voor jullie bezoekje hier. Ik hoop dat je inspiratie heb opgedaan bij het zien van dit kaartje.

Ik zeg graag tot een volgende x!

Lieve groetjes, 

donderdag 22 september 2016

Autumn

Hallo blogvriendinnen,

Vandaag laat ik jullie de herfstmal van DutchD oobadoo zien. Deze keer is het een Card Art model van een eikel.


Hier heb ik een wat ouder papiertje gebruikt maar je kunt natuurlijk zelf ook een leuk herfstpapiertje gebruiken. Er zijn verschillende merken die bijpassend papier en stansen hebben.


Op dit moment ben ik echt verliefd op de stempeltjes van Dreamerland Crafts. En deze vond ik er super bij passen.


 Zeg nou zelf dit is toch echt leuk voor een herfstkaartje?


Mocht je vragen hebben over het gebruik van de mallen, laat het me dan weten!


liefs

woensdag 21 september 2016

Happy Holidays

Ik ben weer eens lekker aan de slag gegaan met mijn pannetjes en natuurlijk Shape Art van Dutch Doobadoo. Wat is PanPastel toch een leuk medium om mee te werken! En je hoeft niet eens zoveel kleuren te hebben om een mooi resultaat te krijgen.


Ik heb als basis een Shape Art mal gebruikt en deze getekend en uitgeknipt van zwart cardstock.


Daarna lekker met de pannetjes aan de slag gegaan. Ik heb een groen / bruin variant gemaakt.


En ook een blauw / bruin variant. Echt kleuren die erg goed bij elkaar passen.


Ook stansen kun je mooi met PanPastel bewerken zoals de bloem uit de One of a Kind set van Noor!

6002/0584 One of a Kind Kerstset

Bovenaan heb ik een tag gebruikt uit de Happy Holidays serie van Noor!

Hier zie je hoe mooi de kleuren PanPastel overlopen.


Ik hoop dat julie mijn kaart leuk vinden.

470.713.122 Shape Art Frames ornament

Een fijne dag en tot de volgende keer!