Pagina's

maandag 7 november 2016

Flowers for You

Ik ben weer eens lekker aan het kleuren geslagen met de brushmarkers. Want wat kleuren ze toch geweldig! En natuurlijk het afdrukje verwerkt op een Dutch Doobadoo Shape Art kaart.


Ik heb het schattige stempeltje van Dreamerland Crafts gebruikt. Ik vond de kleur oranje perfect passen bij het Noor! Design botanical papierblok.  Dus daarom heb ik haar in deze kleuren gekleurd.


Als basis heb ik een Shape Art vorm van Dutch Doobadoo gebruikt. Want ja een vierkante kaart vind ik echt saai om te maken. Bijna elke kaart die ik maak is met een Shape Art vorm. Hoezo verslaafd...


Om het afdrukje heb ik een blauw frame van Noor! Design gebruikt. En op de hoeken heb ik een border van Noor! geplakt.  De blauwe serie is altijd elegant en past perfect bij elke kaart.


Natuurlijk nog wat bloemen her en der want die mogen niet ontbreken op mijn kaartjes. Ze passen ook perfect bij het papier.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen opfleuren met mijn kaartje.

470.713.118 Shape Art Flower 4 Petals

Allemaal een hele fijne dag en tot de volgende keer!


2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke kaart zo met dit snert weer! Oranje vind ik een mooie kleur en van deze kaart gaat de zon weer een beetje schijnen! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie kaart heel mooi van kleuren !
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen