Pagina's

donderdag 20 oktober 2016

Sketch Challenge

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie de challenge zien van oktober van Dutch Doobadoo. Natuurlijk in een winters tafereeltje. Deze keer is de Card Snowglobe 470.713.591 aan de beurt.


De snowglobe eerst met cardstock overgetrokken en daarna ook nog een keer met design papier.  Dan de bol met mica uitknippen en vast zetten met dubbelzijdig tape aan de binnenkant van de globe. 

470.713.591 Card Art Sneeuwbol

Dan op het afdrukje ( deze heeft ook de vorm van de globe) helemaal rondom met dubbelzijdig foam beplakken,  wat ijskristallen strooien in het midden en dan voorzichtig op elkaar plakken.


Het afdrukje is gekleurd met Sennelier 252-635-315-501-755-326 en 911.


Bij de boompjes en de edel hert heb ik kit gebruikt. Dan kun je heel mooi de diepte bepalen.
Ook nog  wat foamball clay glitter erop geduwd en dan lijkt het net of het hert in de sneeuw staat.
Dan nog wat aleene's glitter snow hier en daar erop gesmeerd en dan gelijk weer wat  ijskristallen erop gedaan. Geeft net effe een wat mooier effect.

Wil je ook mee doen met onze Challenge? Klik dan op onderstaande sketch en lees hoe en wat op onze Challenge Pagina.Dit was het weer voor vandaag. Hoop dat er weer heel veel mensen meedoen met de Challenge!
Een hele fijne dag allemaal.

Groetjes,
Carla

1 opmerking:

  1. Super leuk! Ik heb eerlijk gezegd de sketch van Tineke een beetje nageaapt! Vond hem zo mooi maar toch een eigen touch eraan gegeven. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen