Pagina's

woensdag 28 september 2016

Demodag Dutch Doobadoo - HobbyVision

Op zaterdag 1 oktober is er weer een gezellige demodag bij HobbyVision. Deze keer ga ik zelf de demo verzorgen en kan je bij mij allerlei voorbeelden bekijken met de nieuwste Dutch Doobadoo mallen. Eind volgende week hopen wij deze artikelen binnen te krijgen, dus het is dan net vers van de pers. Komen jullie gezellig langs. De demo is van 10.00 - 16.00 uur. Kom je van buiten Rijssen? Dan kan je het beste parkeren bij Parkeergarage De Hagen, hier kan je de hele dag gratis parkeren en is vlak bij onze winkel.


Dit is 1 van de kaarten die op mijn demotafel te bekijken is. Deze is gemaakt met de nieuwe Card Art mal Fold van Dutch Doobadoo. Dit is weer zo'n model waar je lekker veel op kwijt kan.


Op de voorste flap heb ik de prachtige Poinsettia gebruikt, die nerfjes erin zijn ook zó mooi! Achter de Poinsettia heb ik nog de Twigs verwerkt en de Craftable Pine Tree. Op de takjes heb ik wat Crackle Paint White gesmeerd voor een "sneeuweffect".


Ik heb aan beide kanten dezelfde toef gemaakt zodat het in het geheel wat rustiger overkomt!  


Links boven nog een klein toefje van een knoop, wat scrappersfloss, uitgestansde takjes en wat veertjes.


In het midden van de kaart heb ik het prachtige knipvel verwerkt. Deze is wel erg lief hé? Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wil je hem graag in het echt bekijken? Kom dan zaterdag 1 oktober naar onze demodag. 


Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

5 opmerkingen:

  1. Zag deze ook al op Pinterest,maar een hele leuke en mooie kerstkaart! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Jolara, diese Karte ist fantastisch mit den kleinen Igeln im Schnee. Ich mag deine Farbkombination sehr und all die wundervollen Dekoelemente. Bin total begeistert.
    Liebe Grüße Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kerstkaart heel mooi papier en mallen .
    Succes met de demo had ik maar dichter gewoond zou een kiekje komen nemen .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, mooi zeg! Prachtige details, veel maar door herhaling en de kleuren toch rustig.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

  5. Heeft u een lening nodig?? We bieden leningen met 3%, we bieden schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, onderhandse leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, persoonlijke leningen Herfinancieringsleningen voor huis, voor meer informatie E-mail: (tinvestor53@gmail.com)WhatsAp +16892107004

    BeantwoordenVerwijderen