Pagina's

zondag 3 april 2016

Happy Birthday

Hoi allemaal,

Maar is weer wat stempeltjes te voorschijn gehaald die ik al jaren heb maar bijna nooit heb gebruikt. Herkenbaar denk ik voor de meesten mensen? Veelste mooie hobby spullen zijn er ook  tegenwoordig. 

Ik ben begonnen met de Shape van Dutch Doobadoo 470.713.133 Shape Art Fantasy op wit cardstock over getrokken en uit geknipt. 


 Het papier is lekker fris en zoet. De hartjes komen uit een stans blok, vond het wel een grappig effect geven. Je vouwt ze in het midden en vouwt ze weer iets open. 


Ik heb ze met kit vastgeplakt zo kan je nog iets schuiven als het niet goed zit.


En hier boven de foto met de schattige kleine vogeltjes met vogelhuisje uit 472.948.037 Laser Paper Art A5 Spring vel van Dutch Doobadoo.


Ik heb de vogeltjes en huisje wat met walnutstain distress inkt bewerkt. Het afdrukje heb ik een leuke techniek gebruikt, dit heet paper piecing.


Je stempelt de stempel op het design papier en knipt bijvoorbeeld een jurkje uit en plakt het zo op het gestempelde afdrukje. Dit geeft een heel leuk effect in de kleurtjes van je kaart.


Super schattig toch zo. Verder heb ik nog wat lint en kant gebruikt stukje decostof, wat lieve bloementjes, stickles voor een glittertje. En niet te vergeten heb ik het stempelafdrukje ingekleurd met distress inkt,  Walnutstain voor de haren, huid vintage photo en tattered rose.

Op naar de volgende verjaardags kaartjes je kan er nooit genoeg van in voorraad hebben.
Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben op gedaan, fijne dag allemaal.

XX 

2 opmerkingen:

  1. Hoi Christa,
    Ja heel herkenbaar heb ook spulletjes liggen en nog nooit gebruikt of weinig :)
    Prachtige kaart heb je gemaakt heel leuk stempel mooi ingekleurd heel mooi geheel .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit kaartje is echt een pareltje. Onwijs leuk gemaakt!!!
    Ik maak me ook schuldig aan het laten liggen van oudere spulletjes, die eigenlijk nog wel heel leuk zijn om te gebruiken. Misschien toch maar weer eens de kast in duiken.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen