Pagina's

maandag 30 november 2015

Merry Christmas

Hoi Bloglezers,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien gemaakt met de nieuwe Dutch Doodadoo Shape Art mal Vierkant Ornament uit de collectie van november. Als basis heb ik kraft genomen met daarop designpapier. De paarse kleur paste precies bij mijn beertjes.


Het DP heb ik bestempeld met witte Memento luxe met een stempeltje uit de Bits en Piece lijn van Crealies. Daarna nog een stuk DP (achterkant van het vel) en dat heb ik hier en daar bewerkt met Frantage. Toen een gaaslint erover en een lila lintje. Doily met een jute ster erop.


Het afdrukje is van Wild Rose Studio en die heb ik ingekleurd met Copic Markers. Dat heb ik gedaan met de punt en alleen maar stippeltjes. Ik vind het zelf een leuk effect geven. De bontrandjes langs van de mutsen heb ik gemaakt met liquid snow, die dmv verhitting met de heattool omhoog komt.


Daarna een frame gestanst met  een mal van Spelbinder. Het afdrukje op maat gesneden en achter het frame geplakt.Op een stuk desingpapier de tekst gestempeld met Versamark en witte embossingpoeder. Er een banner van geknipt en deze met foam op de kaart geplakt.


Tot slot een stukje wondgaas met een bloementoef erop en wat parels om het geheel af te maken.


Ik hoop jullie weer wat inspiratie gegeven te hebben.

Groetjes,

zondag 29 november 2015

Kerst Groetjes

Hoi allemaal.

Wat zijn ze weer leuk he die 470.713.588 Card Art Wanten van Dutch Doobadoo. Ik heb er een schuine easel kaart van gemaakt. Je kunt natuurlijk meerdere variaties van deze  Card art Wanten maken, dubbel , enkel een easel kaart recht of omhoog. Ik vind het super leuk meerdere variaties te proberen met een Card art.


Eerst teken je het patroon over van de 470.713.588 Card Art Wanten op cardstock , daarna teken je er nog een enkele.


Nu heb je een dubbele kaart wanten en een enkele want. De dubbele wanten vouw je voor je open en maak met een rilpen of scorepal een schuine vouw. Op die vouw plak je de enkele want. Nu heb je een basis easel kaart. Verder maak je de kaart af met design papier.


De bovenste rand van de want heb ik bekleed met mooie tule en bolletjes lint, wat bloemen en takjes. Tussen de bloemen de 479.002.009 Dutch Paper Art Craft Art Leaves 2 blaadjes gebruikt.


Een mooie sneeuwvlok en de kerstman met herten stans gebruikt van Noordesign. Een schattig vintage foto plaatje boven op de sneeuwvlok geplakt en de kerstman met de herten iets speels erover heen laten vliegen.


Wat pareltjes op de duim en aan de binnenkant van de want ook een klein randje bloemen lint.
Voor het extra glittertje gebruik ik de stickles stardust.


Zo heb je lekkere warme wantjes voor kerst te versturen.

XX 

zaterdag 28 november 2015

Christmas Treat

Wat is de nieuwe Box Art mal "Treatbox" 470.713.015 weer ontzettend leuk hé? Zeker voor straks richting de feestdagen is het ontzettend leuk om hier een paar kleine chocolaatjes in te doen en dit weg te geven. Ik heb er een klein setje van gemaakt, dus ook een klein kerstkaartje erbij.


Het doosje teken je na op Kraft Cardstock en knip je netjes uit. Daarna ga je deze beplakken met designpapier. Voor de decoratie heb ik een taartrandje gebruikt, wat jute touw, en de mooie Kraft labels van Dutch Doobadoo. 


Dit zijn al kant en klare labels 470.007.004 die je zo kan verwerken op je project.


Als je het doosje uit een groot vel van 30 x 30 cm snijdt houdt je nog een gedeelte over. Ik vond het zonde om hier niks mee te doen, dus ik heb er een klein dubbel kaartje van 10 x 12 cm van gemaakt.


Hierop een 3D plaatje verwerkt, en de mooie Cardboard Art wantjes van Dutch Doobadoo. Op de wantje heb ik wat Foamball clay wit gedaan voor het bontkraagje.


   

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

vrijdag 27 november 2015

The chill of the Winter

Hallo lieve allemaam,

Leuk dat jullie hier weer zijn. Wat zijn het toch schatjes,jeugd sentiment! Moest gelijk denken aan Bambi toen ik deze Dutch Doobadoo MDF Art Winter Set 460.440.200 binnen  kreeg.


Mooie tekst van Noor! design Winter Wishes 6410/0124 en ook hier mocht het Noor! Design - Autumn - Klimop 6002/0456  niet ontbreken. Wat is dit weer een super item aan mijn collectie!


Hier nog even een cloe up van de hertjes, wat zijn ze lief he?


Hier nog een foto met de lichtjes aan. Zo gezellig op deze al donkere avonden.


Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag toe.

Lieve groetjes, Jolanda

donderdag 26 november 2015

Joy to the World

Hallo allemaal,

Nog even, en dan is het alweer Kerst. Wat gaat de tijd toch snel. En ja, dan moet er natuurlijk ook kerstkaarten gemaakt worden. En daar horen uiteraard de kerstartikelen van Dutch Doobadoo bij. 


Ik ben een groot fan van de Shape Arts. En ik ben dan ook helemaal blij met de nieuwe mal van deze maand: de Shape Art Square 2.

470.713.111


 Ik ben begonnen door de grootste maat uit wit cardstock te knippen. Daarna nog een maatje kleiner en nog een maatje kleiner uit designpapier.


Bij Kerst horen ook hertjes, Deze komt uit de Kraft Art Christmas. Ideaal deze Paper Art, even los knippen en plakken maar.

479.002.012

Hoe gaaf zijn toch de tekstlabels van Dutch Doobadoo474.007.004. Zo makkelijk in gebruik. Het is een vel van A4 formaat met verschillende labels en teksten. Je drukt gewoon een label uit het vel en opplakken maar. Ook voor Kerst hebben we een speciaal vel met diverse kerstteksten en in witte letters. Mooi hè! 


Op het label heb ik nog een ijssterretje geplakt. Deze komt uit de Paper Art Winter 472.948.034 die ook deze maand is uitgekomen.

474.007.004 Label Art A4 Xmas (white)    479.002.012 Laser Paper Art A5 Kraft Christmas



Tja, ook nu mochten de bloemen niet ontbreken. En bij bloemen horen ook blaadjes. Deze komen van de Paper Art en Kraft art bladeren 479.002.009 en 472.948.002 . 

479.002.009 Dutch Paper Art Craft Art Leaves 2         472.948.002 Laser Paper Art A5 wit Leaves

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


woensdag 25 november 2015

Dreaming of a white christmas

Hallo lieve blogvriendinnen,

Inmiddels ook maar begonnen met mijn kerstkaartjes. Dat wordt wel tijd hoor, ik heb er nog heel wat nodig. Deze heb ik gemaakt met de labelmal. Altijd handig!


Deze ideale mal teken je op je papier en knip je uit. Er zitten meerdere maten op de mal dus zo kun je ook makkelijk in lagen werken en je papier matten.

470.713.125 Shape Art Frames Label

Ik gebruik heel Shape Art zo maak je weer net even wat andere modellen.

Tot de volgende keer!
liefs Anke

dinsdag 24 november 2015

Winter Time


 Goede morgen bloglezers,

Vandaag laat ik jullie de schattige want zien uit de november collectie van Dutch Doobadoo. Ik heb deze omgetrokken op kraft en bekleed met designpapier. De want met de ene kant van het papier en de rand met de achterkant, 

 

Nu is de basis klaar en kan je gaan aankleden. Altijd het leukste gedeelte vind ik. Ik heb een stukje ribbelkarton bewerkt met gesso en op de want geplakt. Daar een doily op. Een kantje over de rand met een sneeuwballen lintje en een effen lint.

 

Het afdrukje is er eentje van Wee Stamps en heb ik ingekleurd met Copic Markers. Op maat gesneden en met een pons van Martha Stewart de hapje eruit geponsd. Gemat op een stukje kraft en de randjes ook bewerkt met gesso. Twee cardboard wantjes erop gedaan met langs de rand Foam Clay.

   474.007.004 Label Art A4 Xmas (white)

Een label uit de label Art genomen en ook weer de randjes iets wit gemaakt met met een lintje aan de want vastgemaakt met wat belletjes en een kwastje.


Geen kaartje zonder bloemen toch, dus een toef bloemen erop gemaakt met wat Paper Art blaadjes.
Ook hier en daar wat witte gesso over gedaan, zodat het een winterse look krijgt.  Leuk dat je even langskwam om te kijken en veel plezier met het maken van je eigen want of creatie.

    

Groetjes,

maandag 23 november 2015

Boodschappenlijst SOL

Hallo allemaal,

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer tijd voor de SOL bij Dutch Doobadoo. De nieuwe SOL datum staat gepland en wel op vrijdag 27 november. We hopen natuurlijk dat je gezellig mee gaat doen.


Voor diegenen die het de vorige keer gemist hebben, SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die meedoen, hetzelfde project gaan maken.Wat dit project is, is en blijft een verassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

De aanwijzingen worden gegeven via onze Dutch Doobadoo Facebook groep. Zorg dus dat je daar lid bent en dat je je daar op 27 november om 20.00 uur meldt.

Dit is het boodschappenlijstje:

470.713.126
Shape Art Christmas Tree 2 



474.007.004
Label Art X-Mas


Benodigdheden:

Cardstock (mag dezelfde kleur, hoeft niet):
1 x 16 cm x 30,5 cm
1 x 14 cm x 19,5 cm
2 cirkels van ongeveer 3,5 cm doorsnee

Designpapier of cardstock voor de kerstboom:
Het mooiste is dat je dezelfde kleur cardstock of designpapier gebruikt.
4 x 14 cm x 20 cm

Designpapier:
2 x 15,5 x 5,5 cm
1 x 15,5 x 17,5 cm
1 x 13,5 cm x 19 cm (ander design dan hierboven)

Zorg dus dat je alle materialen klaar hebt liggen aanstaande vrijdag en dan gaan we er weer iets leuks van maken.

Tot vrijdag!

Liefs,