Pagina's

dinsdag 24 februari 2015

Hoera


Hoi hoi allemaal,

komende maand is het party time bij Dutch Doobadoo.  Dan komen er verschillende mallen en andere producten uit die met feest te maken hebben.Zo ook deze leuke cadeautjes mal. Het is een soort vlop waarin je de binnenkaart kunt steken.


Zo ziet het kaartje eruit dat je in de vlop steekt.Ik heb het cadeautje omgetrokken op lila cardstock. Daarop wit cardstock met daarop Designpapier. Langs de zijkanten een hartjes rand geponst. Het merk weet ik niet meer, het is al een ouder blokje waar de voorkant vanaf is.

Dutch Card Art - Present Set

Het lint dat erop zit heb ik zelf zo gerimpeld en met een stiksteekje vastgezet. Alle randjes heb ik distressed en daarna stickles erop gedaan.


Het afdrukje is ingekleurd met verschillende kleurmedia's zoals Sennelier, distress en Twinkling H2o. Dat combineert heel makkelijk met elkaar. Daarna het afdrukje gemat op lila cardstock en met een doily op de voorkant geplakt. Langs de zijkant een dubbele strik met strass steentje.


De cardboard ballonen op kleur gebracht met Panpastel en de letters erop geplakt. De touwtjes zijn scrappersflos en die samen gebonden in haar handje geplakt.

Dutch Cardboard Art - Balloons

Hoop dat jullie hem leuk vinden.


Dit zijn de materialen die ik heb gebruikt:

   
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten