Pagina's

zaterdag 14 februari 2015

Cozy Winter Wishes

1 Februari zijn we bij Dutch Doobadoo gestart met de eerste sketch challenge. Natuurlijk kun je ook met de shape art mallen ook een leuke sketch maken. En we hopen dat jullie het leuk vinden en gezellig mee doen.


Ik heb de flower 4 petals mal gebruikt voor deze uitdaging. De 1 na grootste eerst op kraft uitgesneden toen een kleinere in wit en weer kleiner uit het Design papier. Het papier is winter wonderland van Noor!


In het midden uit kraft een grote blauwe mal gebruikt en daarin het plaatje geplakt.  De sketch heb ik uit diverse design papiertjes gesneden  en links heb ik het randje nog met de notebook stans gestanst. De horizontale lijn heb ik eerst met ribbelkarton gedaan en daarover heen nog een smaller strookje designa papier waar ik de uiteinden in gesneden heb. Zo kun je op een speelse manier ook met de sketch omgaan.In de bloementoef heb ik  een laser paper sneeuwpop gezet en aan de andere kan aan de tekst heb ik de cardboard handschoentjes met flock behandeld en die aan een eyelet opgehangen. De tekst heb ik zelf geprint en met de banner stans gestanst.


Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met deze leuke challenge. Op ons Dutch Doobadoo blog kun je alle info lezen hierover! Klik maar op de afbeelding.

Liefs Tiets 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
2 opmerkingen:

  1. Wat is die gaaaaaaaaaaaaaf vind hem helemaal te gek. Superrrrrrrrrr je creatie.

    Groetjes van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 👍👍👍👍👍 top, top top gewoon. Wat een mooie kaart.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen