Pagina's

donderdag 8 januari 2015

Heb jij al meegedaan met onze challenge?

Hallo lieve Dutch Doobadoo fans!

Daar zijn we weer, en dit keer met een winters kaartje. Zien jullie dat mooie oplegkaartje in het midden van het kaartje? Dat is een GRATIS kadootje van Dutch Doobadoo.


Op dit kaartje heb ik ook de nieuwe Dutch Paper Art Sneeuwpopjes gebruikt die sinds kort in 
de winkels liggen.


Zijn ze niet cute? Verschillende modelletjes en formaten en je kunt ze met een hobbymes zo los snijden en op je kaart verwerken.


Het label is van Noor! Design en daar heb ik een winterse tekst op gemaakt. Verder heb ik de kaart afgewerkt met ribbelkarton, kant, wondgaas en wat natuurlijke materialen. Zet deze laatste vast met een lijmpistool, dan weet je zeker dat het blijft zitten.


Het stempelafdrukje is van Magnolia en is weer ingekleurd door Marianne met l'Aquarelle van Sennelier.


Bij aankoop van een fles Dutch Doobadoo alleslijm krijg je dit gratis gelazerde oplegvelletje:

Heb je dit oplegkaartje in je bezit? Dan kun je tot 18 januari meedoen met de Dutch Doobadoo challenge die loopt op het Dutch Doobadoo blog:
Met dit gelaserde oplegkaartje willen we jullie graag uitdagen. Wat willen we zien op ons Dutch Doobadoo blog? Creaties waarop dit oplegkaartje verwerkt is. Klik op het challenge logo om de verdere voorwaarden te lezen. 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 18 januari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze eerste Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes! De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten