Pagina's

vrijdag 9 januari 2015

Doe je mee ?

Ook ik ben aan de slag gegaan met het geweldig mooie oplegkaartje dat je gratis krijgt bij aankoop van een flesje Dutch Doobadoo alleslijm. En de lijm zelf is al geweldig om mee te werken, maar dat prachtig gedetailleerde oplegkaartje is ook helemaal super.En dit is dus wat ik met het oplegkaartje gemaakt heb in combinatie met de prachtige shape art Petals. Dit vind ik ook echt weer een super mooie en handige vierkante shape art. En natuurlijk heb ik ook die geweldige lijm gebruikt, want ik kan niet meer zonder.


Op het oplegkaartje heb ik subtiel een stempeltje van een swirl gebruikt met distress inkt en vervolgens heb ik mijn ingekleurde stempelafdrukje uitgeknipt en er verhoogd op geplakt. Dan is het enkel nog een kwestie van wat versiering erop en je kaartje is klaar.


Weten jullie trouwens al dat we een geweldig leuke challenge hebben lopen met dit super gave oplegkaartje? Je hoeft er alleen maar een creatie mee te maken en je dingt al mee voor een super mooie Dutch Doobadoo prijs. Dus doe zeker gezellig mee met onze eerste Dutch Doobadoo challenge!

Dutch Doobadoo Challenge
(Klik op de afbeelding)

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze eerste Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking: