Pagina's

zondag 30 november 2014

Boodschappen Lijst SOL !

Zoals eerder gemeld gaan we woensdag 10 december weer een Scrap Online organiseren en we hopen natuurlijk dat je gezellig mee gaat doen.


Voor diegenen die het de vorige keer gemist hebben. SOL staat voor Scrap Online. Dit betekent dat we online, gezamenlijk met alle deelnemers die mee doen, hetzelde project gaan maken. Wat dit project is blijft een verrassing. Je krijgt om de zoveel tijd vanaf 20.00 uur een aanwijzing en die voer je uit.

De aanwijzingen worden gegeven via onze Dutch Doobadoo Facebook groep. Zorg dus dat je daar lid bent en dat je je daar op 10 december om 20.00 uur meldt.

(Klik op de afbeelding)

Dit is het boodschappenlijstje:

Dutchdoobadoo slee mal 

Dutch Card Art - Sleigh

Dutch doobadoo structure pasta

  Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth 250ml

Doosje merci chocolade 
(Aldi heeft kleine doosjes)
Randpons
 2 vellen cardstock
2 vellen design papier bij elkaar passend
 Plaatje of ingekleurd afdrukje
Spulletjes om te versieren, denk aan mos, takjes en denneappeltjes.
 Lijm pistool is handig.

Tot woensdag 10 december in onze Dutch Doobadoo Facebook groep.
Dan gaan we er weer een gezellige avond van maken met een leuk project als afloop.



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


Fijne Feestdagen

 Goedemorgen dames , 
Jaaaaaaaa daar word een mens blij van! Een nieuwe Dutch doobadoo shape art mal. En dit keer een superhandig basis model. Dit hart mag zeker niet aan je collectie ontbreken.


Ik heb er nog maar een kerst kaartje mee gemaakt, maar je kan er natuurlijk een kaart mee maken voor alle gelegeheden. Op mijn kaart heb ik ook weer de paperart sneeuwvlokken verwerkt.  Ideaal dat je niet hoeft te stansen en ze zijn zo mooi gedetailleerd.

Pre-order December - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Heart  Laser Paper Art - A5 - wit - Snowflakes

Ik hoop dat jullie mijn uitwerking van het hart mooi vinden en jullie er inspiratie van krijgen.




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

Geluk zit in kleine dingen!

Ik laat jullie vandaag een kaartje zien n.a.v een eerdere SOL op facebook door Raff gegeven. Vond hem zo leuk dat ik ook een poging heb gewaagd. Ik heb de  shape art label oval gebruikt.


Ik heb het papier blokje romance van Noor! Design gebruikt. Ook dit blokje is erg geschikt voor  vintage kaartjes. Het plaatje is onze eigen Noor en met de groene en kraft kleuren vond ik dat wel mooi passen.Ik heb de ronde vlinder stans eromheen geschoven en her en der bewerkt met gesso.

Shape Art - Label Oval

 De note book stans heb ik gebruikt bij een restje design papier en heb dat achter het plaatje geschoven. Een flinke bloementoef met de swirl erbij(deze heb ik in 2-en geknipt zodat hij iets langer werd) en het kleine gietertje past zo leuk bij het plaatje. Alle design papiertjes heb ik bewerkt met bruine distress inkt( vintage photo) en daarna met de distresser geraffeld!


 De tag die erin geschoven kan worden heb ik rustig gehouden. Weer de ronde vlinder stans gebruikt en daar de label art tekst in geplakt.  Bovenin een strik gemaakt met creme kleurig lint en een restje groen erboven uit laten steken. Het geheel met touw vast gezet en dan nog  de vintage flourish blaadjes er tussen geschoven.

Label Art - A4 - Everyday NL

Ik hoop dat jullie dit inspireerd om ook eens met de shape art mallen aan de slag te gaan, ze zijn     eindeloos om mee te werken!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:



zaterdag 29 november 2014

Home Sweet Home

Hallo,

Toen ik de huisjes zag was wilde ik er meteen mee aan de slag. Ik vind ze zo leuk ! Met 4 er van heb ik dit winters tafereeltje gemaakt.


Eerst heb ik de huisjes voorzien van wat steentjes en in de gesso gezet. Daarna heb ik ze met een tamponeerkwast en de pasta voorzien van een laagje structuur.  Daarna heb ik ze aan elkaar vast gemaakt met een dik

Dutch Doobadoo - Dutch MDF Art - 5luik

jutte touw. Nadat ik een langwerpig houten dienblad op de kop had gelegd en aan de achterkant voorzien had van een gaatje, heb ik de huisjes erop geplakt. Daarna heb ik kleine lampjes aan de achterkant van de huisjes geplakt en de batterij houder onder het dienblad gelegd. 

Dutch MDF Art - Tree set

Daarna heb ik de bomen wit gemaakt met gesso en drie daarvan hebben een laagje eiskristallen gekregen. Dit heb ik gedaan door er eerst mod podge 3d magic op te doen, daarna de eiskristallen erop gestooit en toen met de heattool verhit. Dan gaat het heel mooi bubbelen. ( met dank aan Raffaella)


De bomen heb ik erbij geplakt. en  de lijm heb ik weggewerkt door er wat stukjes wondgaas en sneeuwklei op de doen. Het papier Art hekje heb ik in het straatje geplakt met diverse
bloemen, mos en bladeren er om heen. Achter de raampjes van de huisjes heb ik diverse lint en kant geplakt als gordijntjes.


Ook het paper Art bankje past er prima bij. Deze staat voor een huisje in de sneeuw. Hier en daar heb ik nog wat witte stenen erop geplakt en ook heb ik alles voorzien van wat sneeuwklei.


Achter het hekje staat nog een lantaarnpaal. Die heb ik drie keer uit Kraft papier gestanst en op elkaar geplakt. Zo is hij goed stevig om te staan.


En nog een foto als de lampjes branden. Ik heb het geheel maar winter time genoemd.
omdat het niet een kerst tafereel is.

Dutch Doobadoo - Dutch Softbord Art - Loose Bricks

Ik vond het super leuk om te maken en ik weet bijna zeker dat het niet bij 1 blijft hihi.
Groetjes
Janet Blaauw



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


XXX-jes

Ik heb de MDF Rocking Horse van Dutch Doobadoo nog maar een keer weer gepimpt. Deze keer niet voor geboorte gemaakt, maar gewoon een "neutraal" thema. Ook wel een leuk item om gewoon in de kamer te zetten toch?


Het designpapier wat ik heb gebruikt is van ScrapBerry's - Elegy. Langs de randen heb ik wat zwarte inkt gedaan (Distress Inkt - Black Soot)


Om de nek hangt een strik, aan dat strik een klein labeltje, gemaakt met de CreaLies stans Labels & Tags no 1.

Dutch MDF Art - Rocking Horse

Daarop met Versamark een tekst gestempeld met tempels van Noor! Design 6410/0010, hier overheen wat zilveren embossingpoeder gestrooid. Voor het zadel heb ik de kleinste maat van de Shape Art 470.715.100 gebruikt.


Verder nog een klein bloemetje van ScrapBerry's ter decoratie, daarachter wat Laser Paper Art blaadjes van Dutch Doobadoo. Deze zijn met Distress inkt op kleur gebracht. Onderlangs heb ik met de Modeleer creme Silber Metallic wat sterretjes en stipjes gemaakt met de Mask Art Screen of Stars.

Laser Paper Art - A5 - wit - Leaves

Verder heb ik hem vrij rustig gehouden omdat het papier op zich al mooi genoeg is en je zo ook goed de vorm van het MDF blijft zien.



De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: