Pagina's

woensdag 30 april 2014

MDF Hobbelpaard

Ik heb vandaag weer eens een heel ander project voor jullie, wel van Dutch Doobadoo, maar dit keer een MDF project, namelijk het nieuwe hobbelpaard:


Het hobbelpaard is dus onbewerkt in de hobbyspeciaalzaak te koop. Ik heb het beplakt met papier met houtstructuur.


Het stempelafdrukje is van Nellie Snellen, een stoere cowboy... die vond ik wel passen bij het hobbelpaard. Natuurlijk weer ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Dit keer met alleen kleuren uit de basisset, dus buiten huidkleur niets gemengd. 


Ik heb het paard aangekleed met juten lint, wat belletjes en een bedeltje met een hoefijzer.


En zo heb je een leuk verjaardagscadeautje voor een stoere jongen!

 

dinsdag 29 april 2014

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!

Ik heb voor dit MDF-hobbelpaard van Dutch Doobadoo 460.440.001 het papier gebruikt van Little Darlings Designer Papers (Summer Sorbet, Summer Swirl/Minty & Pink Paradise) Tekststempel is van Noor!Design.



 Onderin heb ik ook nog een klein hobbelpaardje geplakt, deze komt uit de cardboard set van Dutch Doobadoo 472.309.006 . Ik heb deze beplakt met dessinpapier en de randjes geinkt.Verder heb ik wat bloemetjes van Wild Orchids gebruikt, kant, lint en hobbytouw. Belletjes, een bedeltje van een babyflesje en een dewdrop als oog. Het lijstje waar de tekst in staat is gemaakt van Crafters Clay van Martha Stewart.
  


 Groetjes,
Katja (Gast Designer van Dutch Doobadoo)

zondag 27 april 2014

We gaan sollen!

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van de spontane SOL-aktie onlangs op Facebook van Jolanda en mij willen we dit vaker gaan doen maar we willen jullie nu uiteraard wat meer tijd geven om alles voor te bereiden.



Ik heb voor jullie een sol voorbereidt  die we gaan houden op:

Vrijdag 02 Mei om 20.30 uur

We beginnen om 20.30 met een bericht in de Dutch Doobadoo Facebook groep. Daar kun je je melden op dat moment als je mee wilt doen. Zorg dus dat je nu alvast lid wordt van onze Facebook groep: 


Een sol staat voor scrap online. Dit wil zeggen: we maken gezamenlijk een project naar aanleiding van hints die ik elke 10 minuten ga geven. Deze voer je uit  en aan het eind van de sol heb je een project gemaakt zonder van tevoren te weten wat je maakt. Zo leuk al die resultaten allemaal hetzelfde maar toch anders! 

Je kunt je project op de Dutch Doobadoo Facebook groep plaatsen tot vrijdagavond 24.00 uur. Deze periode doen we niet langer omdat je anders de volgende dag op je gemakje de aanwijzingen na kunt lezen en de SOL alsnog kunt maken terwijl anderen tobben om tijdens de SOL alles klaar te krijgen.


En natuurlijk kiezen we uit alle projecten die voor 24.00 uur gepost zijn dan ook een winnaar en diegene wint een leuk pakket met spullen van Dutch Doobadoo.

Boodschappenlijstje:
(zorg dat je dit dus klaar hebt liggen)



Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo Theepot
Een stevig vel design papier dubbelzijdig bedrukt
Stukje cardstock van 10 x 10 cm 
Stukje design papier van 9 x 9 cm  passend bij t design papier eerder genoemd
Uitgeknipt en ingekleurd stempelafdrukje
Klein strookje van 1,5 x 7 cm
Materialen om je project te versieren zoals aan mos, bloemetjes, blaadjes, lintjes enz..

 Hier een klein sneakje van het project wat we gaan maken: 


Ik hoop dat jullie vrijdag allemaal gezellig mee gaan doen. Heb je tot die tijd vragen, stel ze gerust!


Liefs

Wat is het toch ontzettend leuk als je iemand een flesje cadeau wilt geven om deze flessenhanger te maken. Dutch Doobadoo fleshanger label art.nr: 470.713.005. Het scrappapier is van Craftemotions en vind ik zo mooi!


 Op deze fleshanger label kan het Paper Art natuurlijk niet ontbreken. Deze heb ik op kleur gebracht met Copic Markers. 





Hier en daar hebb ik wat Crackle Paint aangebracht. Het uitgestanste papier in het zacht groen is gedaan met een stans van Noor! 



Groetjes,

Beterschap

Hallo,
Ik heb deze keer een beterschapskaartje gemaakt. Ik heb natuurlijk weer gebruik gemaakt van een shape art mal van Dutch Doobadoo 470.713.100. De jeans fabric art 400.903.007 blijft erg leuk en je krijgt er meteen een stoere uitstraling van. 


De kraft label 474.007.003 kan op allerlei manieren worden gebruikt. Ik heb hem hier wat bewerkt en niet netjes gehouden. Het past ook wel bij deze kaart. De lantaarn en het hek is paper art van DDBD. Natuurlijk ook weer de nodige NOORTJES! gebruikt. De magnolia stempel heb ik ingekleurd met sennelier aquarelle.

Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames ornament vierkant  Dutch Doobadoo - Jeans - Blauw / dark  Dutch Doobadoo - Label Art A4 - Every day ENG labels

Ik hoop dat jullie weer ideeen krijgen naar aanleiding van mijn kaartjes.
Groetjes Karen

zaterdag 26 april 2014

Bijzonder

Hallo allemaal,
Vandaag laat ik jullie weer een flessenhanger zien. Je kunt daar best een paar op voorraad van hebben, want het maakt het geven van een fles zoveel persoonlijker.


Ik heb de mal omgetrokken op kraft. Daarna beplakt met Designpapier van Janneke Brinkman.
Het zelfde gedaan met de kleinste enveloppe mal.



Op het envelopje heb ik een kraft klokje geplakt en daar weer Cardboard kroontjes opgeplakt.
Ik heb de bovenste laag ervan af gepeuterd waardoor er ribbeltjes tevoorschijn komen.



Veel plezier met het maken van jullie eigen flessenhanger.



vrijdag 25 april 2014

Zomaar

Ik ben weer lekker aan de slag gegaan met Shape Art. Ik vind deze zo gaaf en ontzettend makkelijk.
Deze keer heb ik gebruikt 470.713.110 model romantic.


Ik heb het cardstock en het designpapier eerst nagetekend en daarna uitgeknipt.
Een brede rand horizontaal op de kaart geplakt en daar bij de border mallen van Noor! design gebruikt.
De ronde vlinder mal is ook van Noor! Design en daar zitten ook de kleine vlindertjes bij.

Dutch Doobadoo - Shape Art - Label Romantic

Ik hoop dat jullie het vintage kaartje leuk vinden.
Tot de volgende keer.

donderdag 24 april 2014

mad hatters teaparty

Ik heb de theepotmal eens op een andere manier gebruikt. Ik heb hem verwerkt in een canvas die ik ook nog eens achterste voren gebruikt als doorkijk. Hiervoor wel het doek kapot gesneden, opgekruld en vastgetimmerd met een paar kleine nageltjes. 

Dutch Doobadoo Dutch Card Art Teapot

De theepot is uit cardstock gesneden en bewerkt met de Dutch Doobadoo bubbles stencil en met flitterglu van indigo blue. Het middenstuk van de theepot met een embossingsmal door de big shot gehaald en bewerkt met de metallics van pan pastels. 

Dutch Doobadoo Dutch Mask A5 Bubbles





Verder heb ik nog een kindertheeservies bewerkt met alcoholinkt en een plaatsje van Rick St Dennis (falling Alice) gebruikt.

fijne dag allemaal
groetjes

dinsdag 22 april 2014

Liefs

Meteen toen ik deze afbeelding trok deze me aan. Zo sereen dat meisje. Ik heb er meerdere gekleurd, deze met mijn Copics.


De kaart is een model gemaakt met Shape Art mal 470.713.107, je legt zo'n mal op papier, trekt de vorm om met potlood en knipt hem uit. Zo doe je dat met alle lagen van de kaart. Dit is een fijne manier om een aparte kaartvorm te krijgen.


Ik gebruikte als designpapier een velletje uit het nieuwe bloc van Noor met allemaal papiertje met houtstructuur. Verder heb ik de decoraties in zwart/ paars gehouden , dit vond ik bij deze stempel wel passen.  Voor het Copic kleurwerk gebruikte ik de V90 groep en de E 40. 


Ik kon weer lekker mijn gang gaan met allerlei mallen en bloemen. Hier zie je nog een veertje van Noor design, onder het popje een blauwe rand die deze maand uitkwam.

Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames Label

Ik hoop dat ik je weer wat inspiratie heb gegeven.

maandag 21 april 2014

Easter


Hallo Allemaal,
De basis van deze kaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo Shape Art mal 470.713.002
Hiervoor heb ik  Kraft Cardstock gebruikt.


Verder heb ik 2 soorten designpapier van Magnolia gebruikt voor deze kaart.
Achter het afdrukje heb ik wat wondgaas verwerkt. Rechts in de hoek nog de hoekmal 6002/0148. Deze heb ik iets bol opgehaplt. Links een flinke bloementoef. In het midden heb ik bloemen gemaakt van het Jeans 400.903.008. Daarachter 2 houten labels van CraftEmotions, hierop heb ik stickertjes geplakt met de tekst.


De Paper Art eieren 472.948.015 zijn lichtjes bewerkt met Distress inkt Gathered Twigs. Onderlangs het stempeltje heb ik nog een grasrandje gemaakt, hiervoor heb ik de mal 6002/0137 gebruikt. Het geëmboste heb ik lichtjes opgeschuurd met de Sand it Gadget.


Ik heb er een Kraft paperbag in verwerkt en er wat paaseitjes ingedaan.

Dutch Doobadoo - Paper Art A5 - Eieren  Dutch Doobadoo - Jeans - Blauw / medium  Dutch Doobadoo - Shape Art- 102

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.
Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xxx