Pagina's

woensdag 4 september 2013

De eerste Dutch Doobadoo Design Team dag

Vandaag was het dan zover, onze eerste officiele Dutch Doobadoo Design Team Dag stond op de agenda! De lancering van onze productlijn op 1 September is zeer succesvol verlopen. De producten zijn zeer goed ontvangen door zowel de groothandel, winkelier als consument. Tijd dus om samen te komen met de bedenksters en maaksters van al dit leuks.


Om 10.00 uur werd er verzameld bij PRONTY en op een paar verlate gasten na was om 10.30 uur het gehele Design Team in huis en konden we beginnen met koffie. DT-er Durvina had heerlijke tompoucen meegebracht van de bakker omdat zij pas jarig was geweest. Het feest kon dus beginnen!


Na even socializen en bijkletsen stond er als eerste een rondleiding binnen PRONTY op het programma voor onze dames. In de productie aangekomen waren ze toevallig net onze Dutch Laser Art vellen aan het produceren dus we konden meteen een kijkje nemen hoe de lasermachines dit prachtige product maken.


Jaap geeft hier nog wat tekst en uitleg bij en zoals jullie zien hangen de dames aan zijn lippen... ;-)


En ook de freesafdeling waar al het MDF geproduceerd wordt mocht natuurlijk niet overgeslagen worden. 


Er mocht van Jaap ook naar hartelust gegraaid worden in de productie. Nou dat laten onze dames zich natuurlijk geen twee maal zeggen.


Al met al dus een dag vol verwennerij. Het is gewoonweg een feestje om deel uit te mogen maken van het Dutch Doobadoo Design Team. Namens ons allemaal willen we Joep, Mark, Jaap en de rest van het team bedanken voor de onwijs leuke dag!


Na de rondleiding werden we door Jaap en Rita meegenomen het Waalwijkse in, naar een leuk Italiaans restaurantje waar Mark Hoffmans, een van de eigenaren ons welkom heette.


Even met zijn allen proosten op de succesvolle introductie van ons merk!


Een heerlijke Italiaanse maaltijd werd geserveerd. Daarna weer als een speer terug naar PRONTY want er stond nog een boordevol middagprogramma op de agenda.


Het woord was eerst aan Jolanda, zij ging laten zien welke nieuwe producten van haar hand er alweer in de pijplijn zaten voor Dutch Doobadoo voor de komende maanden.


Daarna kwam er een zeer uitgebreide uitleg van algemeen directeur Joep Hoffmans over de diverse productiemogelijkheden met de meest uiteenlopende materialen. Hierop volgde een uitgebreide brainstorm, er werd druk nagedacht over nieuwe producten en toepassingen. Jolanda was maar druk met het maken van aantekeningen. Die hoeft zich de komende weken niet te vervelen!


Het volgende onderdeel was een mini workshop van Diny over het gebruik van de Dutch Mask Art stencils in combinatie met 3D pasta en embossingpoeder.


We hebben in de aanloop naar de introductie tijdens demo's al heel wat muurtjes gemetseld met ons Dutch Mask Art stencil Bricks. Dit blijkt een topper te zijn!


Daarna was het tijd om de tafels te bedekken met papier en was het tijd voor de "kliederles" onder leiding van Miranda waar we zo lang naar uitgekeken hadden.


Brave leerlingen luisteren aandachtig naar de introductie van Miranda. Ze gaat ons wegwijs maken in de wereld van Art Journaling.


Het geklieder met inktsprays en de Dutch Mask Art stencils kon beginnen.


Dat is wel effe wat anders dan kaartjes maken. Je krijgt er vieze handen van!


En dan ziet de tafel er binnen no time zo uit.


Maar de resultaten mochten er dan ook zijn!


Miranda heeft ons laten werken met Dutch Mask Art stencils in combinatie met inktsprays, stempels en Molotow markers.


Het was vandaag gewoon een dag vol verwennerij! We willen dan ook Joep, Mark en Jaap van harte bedanken voor de gastvrijheid, de goede zorgen, de dikgevulde goody bag met DT spullen en het heerlijke eten. We gaan ons best doen om er met zijn allen een nog groter succes van te maken!


Wel erg jammer dat er slechts 2 mensen gereageerd hebben op onze DT call. We hopen dat we jullie met dit verslag een impressie hebben kunnen geven van in wat voor ontzettend leuk bedrij je kunt komen te werken als Design Team Lid.

Fijne avond en we zijn weer snel bij jullie terug hier op ons blog met leuke nieuwe projecten!

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verslag van een ongetwijfeld heerlijke dag, het leek een beetje op een ontdekkingsreis, echt lekker alles uitproberen. Ik heb sinds kort 2 masking stencils, de Burlap en de chickenwire, heb met de Burlap nu 2 kerstkaartjes gemaakt,(de 2e komt morgen op mijn blog) en heb ook al een beetje "gespeeld" met de chickenwire, erg leuk. Ik heb gewerkt met acrylverf, dat is wat dikker dus blijft beter liggen, de inkt vind ik nog wat lastig want die loopt onder de mask door, maar dat zal oefenen worden denk ik. Groetje en veel succes, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeannette, wat leuk om te lezen dat je al met onze artikelen aan de slag bent. We hebben ook een Facebook groep waar je je Dutch Doobadoo creaties mag posten, zie https://www.facebook.com/groups/dutchdoobadoo/

      Liefs,
      Jolanda

      Verwijderen
  2. je zou er inderdaad zin in krijgen,
    helaas ervaring en afstand is bij mij het probleem....

    wel steeds bereid om bij te leren

    het was leuk je verslag te mogen lezen

    gr
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet het er gezellig en leerzaam uit !!! Mooie produkten waar toch iedereen mee wil werken !
    Groetjes, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super wat een leuk verslag en het lijkt me erg leuk en om hier mee te gaan werken.
    Hopelijk is er eind van de maand wat op de beurs in Hardenberg te bewonderen.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gezelligheid ten top in het prachtige Brabantse land, hahah!! Ziet er allemaal goed uit luitjes.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super leuk verslag om te lezen! als beginneling ziet het er voor mij nog iets te moeilijk uit, maar ik blijf jullie volgen! Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ziet het er allemaal leuk en gezellig uit. Het zijn ook prachtige nieuwe producten om te zien. Lijkt me ook leuk/mooi om mee te werken.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Stelletje mazzelaren!!!!!

    Hartelijke groeten,

    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooo, you lucky girls!
    Looks like you have all had a fantastic day, so wish I could have been there with you to see it all ♥
    Thanks for all the fantastic photos ♥
    PS: We have a fantastic bloghop at Kreativ Scrapping where you can win some Dutch Doobadoo products and a lot more amazing prizes, you will find all the details in my blog here
    http://jills-scrapping.blogspot.no/2013/09/kreativ-scrapping-bloghop.html
    Have a wonderful evening
    Hugs, Jill

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Jolanda,

    Leuk verslag met leuke foto`s en alles ziet er gezellig uit.

    De nieuwe artikelen zullen dus ook wel weer hier te komen liggen.

    Groetjes Antoinette xxx

    Kleurenfestijn te Middelburg



    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou wel willen, maar heb ergens gelezen dat je een auto moet hebben... En die heb ik niet.
    Mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik graag deel uit maken van zo'n geweldig team!
    Liefs,
    Krista

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gezellige dag hebben jullie gehad en wat zien de producten er goed uit. Jullie resultaten mogen er ook zijn!!!

    Gr. GZ

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gezellige dag hebben jullie gehad en wat zien de producten er goed uit. Jullie resultaten mogen er ook zijn!!!

    Gr. GZ

    BeantwoordenVerwijderen