Pagina's

vrijdag 6 september 2013

Bloghop

Gisteren was de 2e verjaardag van Kreativ Sloop 's en dat vieren ze met een verbazingwekkende bloghop!  En natuurlijk doet Dutch Doobadoo hier ook aan mee. Dit gave pakket kan je winnen en helemaal onderaan de post staat hoe je kans maakt.





Hier het project wat Design Team Member Jill voor de bloghop gemaakt heeft gecombineerd met de Paper Art blaadjes in combinatie met mooie bloemen.


Ze heeft een Bildmalarna stempel gebruikt, wat ze zijn schattig met de leuke paddestoeltjes. Je kan de kaart in het midden open klappen, zoals je hier onder ziet.


In het midden een mooie tekst, wat een plaatje is het. Die wil iedereen wel ontvangen per post....


Op de middelste pagina zie je de Paper Art hoekjes. Ze heeft deze wit gelaten dat past erg mooi bij het geheel. Zo zie je dat je ze niet altijd hoeft te bewerken met copics, inkt of iets anders.


Om kans te maken op deze prijzen moet je een paar dingetjes doen:
1. Volger zijn of worden van KREATIV SLOOP's blog
2. Plaats de foto die hier onder staat op de sidebar van je blog met een link terug naar Kreativ sloop

3. Bezoek alle blogs in de lijst onder hier, en laat een reactie op elke blog. 
4. Ga terug naar Kreativ sloop en laat een reactie achter bij het bloghop bericht.
Laat ons weten op welke prijs je kans wilt maken (deze zie je op hun blog) en meld dat in je reactie.We kunnen niet wachten om te lezen wat je schrijft; )

Hier is de bloghop lijst:
Gelukkig hoppin'en genieten ♥ Kreativ sloop
Jill 

De hop zal eindigen op 15. September, dus je hebt een paar dagen om mee te springen. We hopen dat jullie allemaal mee doen en veel succes !


6 opmerkingen: